Over Eric Elbertsen

Je wilt een ander kijk op je probleem en weer voluit leven vanuit rust en ruimte in je hoofd en lijf. Maar het lukt je nog niet om dit zelf op te lossen. Daarom ben ik er voor je. Jouw Eerste Hulp Bij Vastlopen. JEHBV.

“Niet halen, maar stralen!”

Veranderen begint bij jezelf, niet bij de ander.

Even voorstellen…

Ik ben Eric Elbertsen. Op mijn kaartje staat Bewustzijnscoach/Wandelcoach. Dat is mijn vak.
Daarbij ben ik ook gewoon een (familie)mens met een eigen pad. Met al 30 jaar grote interesse in hoe we ons verhouden tot al die bijzondere, uitdagende en soms beklemmende aspecten die we in ons leven en werken tegenkomen. Nadat ik daarin mijn eigen richting had bepaald en nog steeds bepaal kon ik echt iets voor anderen betekenen, door mij 8 jaar geleden te verdiepen in het vakgebied van wandelcoaching.

Waarom?
De kracht en het blijvend effect van wat professionele wandelcoaching met mensen kan doen raakt mij diep. Je kan zoveel meer dan je denkt. Ik laat je niet sleutelen aan jezelf, geen verbetertraject inzetten maar direct inzicht in je kwaliteiten waarin blijheid, ontspanning en helderheid zich natuurlijk tonen. In essentie ben je een diamant en ik help je met afstoffen.
Je gaat binnen de coaching met name zien en ervaren hoe jij uiteindelijk zelf de kwaliteit van jouw leven en werken verbetert.
Van overleven naar leven, van (on)macht naar invloed die bijdraagt aan wie je bent en waar je voor staat. In mijn vrije tijd mag ik graag (berg)wandelen, retraites volgen, boeken lezen, in natuurwater zwemmen, gezond eten maken, met vrienden afspreken, muziek maken maar bovenal ga ik graag uit eten met mijn partner en onze volwassen dochters.